Om oss

Kärnan i Northern Events är ett sammansvetsat team entreprenörer, skådespelare och filmmakare. Vi har bland annat medverkat i nationella och internationella tv-succér, spelat på Kungliga Dramatens scener och tillsammans med Hollywoodstjärnor, skrivit musik till några av Europas främsta artister samt regisserat otaliga prisbelönta musikvideos.

Tillsammans besitter vi mer än 80 års samlad erfarenhet av den bransch som kallas Show-biz. 

Samtliga har vi jobbat för andra eventbyråer och ur det har en brinnande längtan sprungit om att skapa nya slags event där du som kund ska få maximal utdelning – av högsta kvalitet – för din investering.

Eftersom just kvalitet är ett av våra ledord utförs därför våra event endast av utbildade skådespelare, sångare, musiker, dansare, fotografer, cirkusartister, regissörer och andra för ändamålet yrkesverksamma professionella inom sina specifika områden.

Vi ser mycket fram emot att få sätta guldkant på din kick-off,
din produktlansering, dina fester, eller din tillvaro i allmänhet.

Varmt välkommen!

Drömtrion

Omåttligt populär musiktrio bestående av sång, piano och saxofon som höjer stämningen på tex mingelfesten eller i loungen.

Filminspelning

Är du företagsledaren som vill föreviga er kick-off, eller har du alltid drömt om att få vara med om en riktig filminspelning?

Pop Up Art

Undrar du hur du ska överraska ditt arbetsteam på vårfesten, eller din dotter under hennes studentbal? Ring oss - vi hjälper dig gärna!

Champagneprovning

Klassisk vinprovning eller okonventionell Rock ´n´ Roll-ölprovning kompad av utvalda godsaker. Härlig stämning utlovas.

Möhippor

Att vi är experter på hippor beror troligtvis på att vi är så svaga för... Kärlek. Låt oss organisera hela dagen eller en del av den.

Your Wish Is Our Command

Hittar du inte vad du söker? Hör gärna av dig till oss. Vi skräddarsyr ett event helt efter dina önskemål.